Route + parkeren

Adres

Hospitaalweg 1, 1315 RA in Almere.
Gebruik Google Maps voor een routebeschrijving met de auto, fiets of te voet. Je kunt ook je reis plannen met het openbaar vervoer.

Ophalen of afzetten

Je kunt langs de ingang van het ziekenhuis rijden om iemand op te halen of af te zetten. De bestuurder mag de auto dan niet verlaten en moet direct doorrijden zodra de passagier is uitgestapt.

Parkeren

Het Flevoziekenhuis beschikt niet over eigen parkeergelegenheid voor patiënten of bezoekers. Wel zijn er parkeerplaatsen beschikbaar voor mensen met een gehandicaptenparkeerkaart bij de hoofdingang. Wil je parkeren bij het ziekenhuis, dan kun je terecht in de parkeergarages of op de parkeerterreinen van de gemeente Almere die rondom het ziekenhuis gelegen zijn. De dichtstbijzijnde opties zijn de ‘Hospitaalgarage’ en het ‘Hennepveld’.

 

Tip: Overweeg het downloaden van een parkeerapp (zoals EasyPark, Yellowbrick) voor je bezoek. Hiermee kun je achteraf betalen zonder een kaartje te hoeven kopen bij de parkeerautomaten.

 

Voor meer informatie over parkeermogelijkheden in de buurt van het Flevoziekenhuis, bekijk de parkeergelegenheden.

Parkeerkaart voor langdurige opname

Als de partner van een patiënt of de ouder(s) van een jonge patiënt, kun je bij Parkeerservice Almere een ’31 Dagen Kaart’ met korting aanschaffen. Deze regeling is van toepassing zodra de patiënt 7 dagen of langer in het Flevoziekenhuis is opgenomen.

  1. Vraag de afdeling om dit formulier voor je in te vullen.
  2. Lever het ingevulde formulier in bij Parkeerservice Almere.
Ga naar de inhoud